Новини та події

Роджер Желязни. Хроніки Амбера

Читачів нашої бібліотеки чекає приємний сюрприз. Нещодавно відділ абонемента отримав книги відомого американського письменника-фантаста Роджера Желязни.
16.08.2019 | Нові надходження | Прочитано: 6 | Коментарі
Світ навколо нас

Книжковий фонд дитячої літератури відділу абонемента поповнився новою серією книг «Світ навколо нас». Це фотоенциклопедії зі змістовними статтями, яскравими ілюстраціями і цікавими фактами.
15.08.2019 | Нові надходження | Прочитано: 3 | Коментарі
Основні властивості ґрунтів

Процес ґрунтоутворення почався із зародження життя на Землі (300-400 млн. років тому) і продовжується зараз.
13.08.2019 | Нові надходження | Прочитано: 12 | Коментарі
Будівельні матеріали та вироби із застосуванням промислових відходів

Однією з найбільш актуальних проблем будівельної галузі є зниження споживання матеріальних та енергетичних ресурсів у виробництві будівельних матеріалів та виробів.
08.08.2019 | Нові надходження | Прочитано: 16 | Коментарі
Нові видання у відділі мистецтв

У відділ обслуговування документами з мистецтва надійшли нові видання:
07.08.2019 | Нові надходження | Прочитано: 13 | Коментарі
Управління міжнародним бізнесом

Розвиток суспільства на початку нового тисячоліття відзначилось посиленням ролі міжнародної економічної діяльності як невід’ємної складової соціально-економічних перетворень.
06.08.2019 | Нові надходження | Прочитано: 15 | Коментарі
Видання Інституту політичних і етнонаціональних досліджень

ІПЕД ім. І. Ф. Кураса подарував нашій бібліотеці свої видання:
05.08.2019 | Нові надходження | Прочитано: 15 | Коментарі
Майстер-клас «Малюнок з пластиліну»

Літні канікули найкращий час для дитячої творчості. Малювати можна олівцями, фарбами, фломастерами... А пластиліном пробували? Запрошуємо на майстер-клас «Малюнок з пластиліну», який проведе молода художниця, викладач Рівненської дитячої художньої школи ім. А. І. Мартиненка Юлія Онишкевич.
18.07.2019 | Нові надходження | Прочитано: 42 | Коментарі
Помічник кухаря

Кухар – головна фігура в кожному закладі готельно-ресторанного господарства. Від його кваліфікації, знань, умінь, ставлення до роботи залежить якість приготовленої кулінарної продукції, думка споживачів про роботу їдалень, кафе, ресторанів. Тому в сучасних умовах кухар повинен мати правильне уявлення про фізіологію харчування, суворо дотримуватися санітарних режимів оброблення сировини, приготування і відпускання їжі, товарознавчі характеристики продовольчих товарів, прекрасно володіти кулінарним мистецтвом, чітко знати організацію виробництва.
16.07.2019 | Нові надходження | Прочитано: 24 | Коментарі
Дизайн інтер’єру, меблів та обладнання

Сучасний світ швидко й динамічно змінюється. На його розвиток активно впливають новітні технології та передовий досвід суспільства у формоутворенні навколишнього предметного середовища.
16.07.2019 | Нові надходження | Прочитано: 31 | Коментарі
#1 #2 #3 #4

Електронні каталоги

Електронні каталоги

3D-тур бібліотекою

Подорож бібліотекою

Рівненщина туристична

Рівненщина туристична

Освітній навігатор

Освітній навігатор

Аудіоподкасти

Аудіоподкасти

Віртуальні виставки

Віртуальні виставки

Видання бібліотеки

Видання бібліотеки

Електронна доставка документів

Електронна доставка документів

Конкурс "Краща книга Рівненщини"

Конкурс "Краща книга Рівненщини"

Цифрові колекції

Цифрові колекції