Новини та події
Традиційні страви німців: онлайн-мандрівка національною кухнею Німеччини
Національну кухню будь-якої країни по праву можна назвати не просто важливою складовою життя місцевого населення, але й такою ж пам’яткою, як і її палаци, пам’ятники та музеї. Не випадково при згадці тієї чи іншої держави у багатьох з нас виникають будь-які кулінарні асоціації. А які ж асоціації виникають у вас, коли розмова йде про Німеччину?!
Національну кухню будь-якої країни по праву можна назвати не просто важливою складовою життя місцевого населення, але й такою ж пам’яткою, як і її палаци, пам’ятники та музеї. Не випадково при згадці тієї чи іншої держави у багатьох з нас виникають будь-які кулінарні асоціації. А які ж асоціації виникають у вас, коли розмова йде про Німеччину?!
Саме з цієї нагоди в рамках проєкту "Бібліотека-партнер Goethe-Institut" відбулася онлайн – мандрівка національною кухнею Німеччини, де учасники дізналися про німецькі Spezialitäten та traditioneller Gerichte .
Звичайно, що Німеччина прославилася на весь світ своєю любов’ю до різноманітних ковбас. Однак великою помилкою буде вважати, що німецька кухня-це тільки сосиски, пиво та квашена капуста. Насправді, ця країна може похвалитися більшою різноманітністю, яка здатна підкорити будь-якого кулінарного гурмана. Разом з учасниками розглянули найбільш відомі гастрономічні вподобання, які поширені в кожному регіоні країни: сосиски, айнтопф, яблучний штрудель, брецель, кезешпецлє, шніцель.
Олена Ревага
усі новини та події »