Новини та події

Традиційні страви німців: онлайн-мандрівка національною кухнею Німеччини
15.04 2021 | Гете інститут | Прочитано: 137


Національну кухню будь-якої країни по праву можна назвати не просто важливою складовою життя місцевого населення, але й такою ж пам’яткою, як і її палаци, пам’ятники та музеї. Не випадково при згадці тієї чи іншої держави у багатьох з нас виникають будь-які кулінарні асоціації. А які ж асоціації виникають у вас, коли розмова йде про Німеччину?!

Саме з цієї нагоди в рамках проєкту "Бібліотека-партнер Goethe-Institut" відбулася онлайн – мандрівка національною кухнею Німеччини, де учасники дізналися про німецькі Spezialitäten та  traditioneller Gerichte .

Звичайно, що Німеччина прославилася на весь світ своєю любов’ю до різноманітних ковбас. Однак великою помилкою буде вважати, що німецька кухня-це тільки сосиски, пиво та квашена капуста. Насправді, ця країна може похвалитися більшою різноманітністю, яка здатна підкорити будь-якого кулінарного гурмана. Разом з учасниками розглянули найбільш відомі гастрономічні вподобання, які поширені  в кожному регіоні країни: сосиски, айнтопф, яблучний штрудель, брецель, кезешпецлє, шніцель.

Олена Ревага




усі новини та події »

Культурний фронт. Бібліотека

Культурний фронт.
Бібліотека

Книги від Українського
інституту книги

Книги від Українського інституту книги

Електронні каталоги

Електронні каталоги

Рівне та рівняни у фотографіях

Рівне та рівняни у фотографіях

3D-тур бібліотекою

Подорож бібліотекою

Революція Гідності. Війна

Революція Гідності. Війна

Освітній навігатор

Освітній навігатор

Аудіобібліотека

Аудіобібліотека

Віртуальні виставки

Віртуальні виставки

Видання бібліотеки

Видання бібліотеки

Електронна доставка документів

Електронна доставка документів

Конкурс "Краща книга Рівненщини"

Конкурс "Краща книга Рівненщини"

Цифрові колекції

Цифрові колекції