Новини та події

Зерно і дріжджі – суміш на всі часи
24.12 2020 | Нові надходження | Прочитано: 31


Галузь пивоваріння розвивається так швидко, а сортів пива появилося так багато, що люди губляться серед майже незліченої кількості варіантів вибору.

Пити пиво людство почало ще з незапам’ятних часів. Та хто став першовідкривачем цього хмільного напою? Чому склад пива і хліба схожий, а результат споживання – різний? І як поєднання води, ячменю, дріжджів та хмелю стало культом масової споживацької культури?

У своїй книзі «Пиво: історія і наука» (Київ, 2020) біологи Роб Десол та Іен Таттерсол показують, наскільки складним явищем є пиво в історичному, культурному й природничому контекстах. Ця книжка – захоплива подорож історією, еволюцією розвитку пивоваріння з кухлем пива в руці.

Раїса Гірак



Коментарі (0)



усі новини та події »

Електронні каталоги

Електронні каталоги

3D-тур бібліотекою

Подорож бібліотекою

Революція гідності. Війна

Революція гідності. Війна

Освітній навігатор

Освітній навігатор

Аудіобібліотека

Аудіобібліотека

Віртуальні виставки

Віртуальні виставки

Видання бібліотеки

Видання бібліотеки

Електронна доставка документів

Електронна доставка документів

Конкурс "Краща книга Рівненщини"

Конкурс "Краща книга Рівненщини"

Цифрові колекції

Цифрові колекції