Новини та події

Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства
28.02 2017 | Нові надходження | Прочитано: 262


Карпенко Р. А. Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства : навч. посіб. / Р. В. Карпенко, В. М. Кузнецов, Н. Г. Салогуб. – Харків : Світ Книг, 2016. – 288 с.

Для успішної діяльності підприємств ресторанного господарства сьогодні необхідно володіти повною, точною, об’єктивною своєчасною економічною інформацією. Це досягається веденням господарського обліку, умінням правильно складати калькуляцію на продукцію, знати основи бухгалтерської звітності.

В навчальному посібнику висвітлені питання щодо організації діяльності ресторанного господарства, понять про господарський облік, матеріальну відповідальність, загальні принципи проведення інвентаризації у закладах ресторанного господарства.

Дане видання буде корисним для викладачів на теоретичних уроках з бухгалтерського обліку, учням – при виконанні домашнього завдання та при підготовці до практичних робіт, майстрам виробничого навчання – для актуалізації знань на вступних інструктажах під час виробничого навчання.

 

Марія Новікова



Коментарі (0)



усі новини та події »
#1 #2 #3 #4 #5 #6

Книжкові виставки

  • з 1 по 31 серпня

    Виставка-подорож «Європа – наш дім, живемо дружимо в нім» (У Центрі Європейської інформації)

    Читальна зала IV поверх

  • з 1 по 8 серпня

    Коментована книжкова виставка «Популярно про наукові відкриття»

    Відділ іноземної л-ри ІІІ поверх

  • з 1 по 15 серпня

    «Твоє дозвілля бісером»

    Відділ виробничої літератури ІІІ поверх

  • з 1 по 17 серпня

    «Новини літературної Рівненщини»

    Читальна зала IV поверх

  • з 1 по 31 серпня

    «Рівненщина у полум’ї Української народної революції (1917–1921 рр.)»

    Краєзнавчий відділ IV поверх

  • з 1 по 31 серпня

    «З мрією про Україну»: до 260-річчя від дня народження Володимира Боровиковського, українського живописця-портретиста

    Відділ мистецтв ІІІ поверх

  • з 1 по 31 серпня

    «Ти – краса Полісся, Ти – легенда – пісня!»: до Дня міста Рівного

    Краєзнавчий відділ IV поверх

  • з 1 по 31 серпня

    Виставка-порада «Літній день – рік годує … : консервуємо,сушимо, маринуємо»

    Відділ виробничої літератури ІІІ поверх

  • з 1 по 31 серпня

    «Архітектурні пам’ятки Рівненщини»

    Відділ мистецтв ІІІ поверх

  • з 1 по 31 серпня

    Краща книга Рівненщини (2009–2017)

    Краєзнавчий відділ IV поверх

  • з 1 по 31 серпня

    «Його душа бриніла, мов сопілка …»: до 130-річчя від дня народження

    Відділ мистецтв ІІІ поверх

  • з 4 по 31 серпня

    Книги–ювіляри серпня: 135 років повісті Івана Франка «Захар Беркут»; 145 років книзі Жюля Верна «Навколо світу за 80 днів»; 150 років роману Федора Достоєвського «Злочин і кара»

    Читальна зала IV поверх

  • з 10 по 31 серпня

    «Ветеринарно-санітарна безпека продуктів тваринництва»

    Відділ виробничої літератури ІІІ поверх

  • з 15 по 25 серпня

    «Легенди нашого краю»

    Читальна зала IV поверх

  • з 15 по 31серпня

    Виставка-пересторога «Сезон грибів! – Обережно!»

    Відділ виробничої літератури ІІІ поверх

  • з 15 по 31 серпня

    Виставка-порада «Книжкові поради для літнього відпочинку: підліткова література німецькою мовою»

    Відділ іноземної л-ри ІІІ поверх

  • з 20 по 31 серпня

    Виставка-персоналія до 170-ї річниці від дня народження Болеслава Пруса (1874–1912 рр.), польського письменника

    Відділ іноземної л-ри ІІІ поверх

  • з 28 серпня

    Виставка-бесіда «Ірен Жоліо Кюри, французький фізик, радіохімік, лауреат Нобелівської премії»: до 120- річчя від дня народження

    Читальна зала IV поверх

  • з 1 по 31 серпня

    «Його душа бриніла, мов сопілка …»: до 130-річчя від дня народження Михайла Скорульського, українського композитора

    Відділ мистецтв ІІІ поверх



    Фотогалерея