Новини та події

Ви це можете
17.12 2020 | Нові надходження | Прочитано: 27


У цій тематичній добірці зібрані нові актуальні видання щодо різноманітних налаштувань важливих аспектів нашого життя: раціону харчування, налагодження ваги і сну, управління стресом. Пропонуємо до прочитання:

Озерна Д. Ви це зможете! : 7 складових здорового способу життя / Д. Озерна. – Київ : Yakaboo publishing, 2020. – 160 с.

Ви навчитеся зважено і свідомо ставитися до власного здоров’я та способу життя, не впадати у крайнощі, не вірити в чарівні таблетки і не вдаватися до суворих обмежень. Почавши роботу над собою, ви дуже швидко зрозумієте, чого саме потребуєте і як виявити й виправити систематичні помилки. Усе це без жахливих дієт, виснажливих тренувань, смс і реєстрації та не за всі гроші світу.

Котрелл Т. Дієта Будди : давнє мистецтво скинути вагу, не втрачаючи здорового глузду / Т. Котрелл, Д. Зігмонд ; пер. з англ. О. Базилевич. – Київ : Yakaboo publishing, 2020. – 256 с.

Останні дослідження в галузі фізіології, медицини та дієтології підтверджують слушність підходу Будди, який знайшов «серединний шлях» між нездоровим переїданням і відвертим голодуванням. Поради, які він давав 2500 років тому, і зараз на диво актуальні, зрозумілі та прості. Автори зібрали і теорію, і практичні поради, що стосуються не лише харчування, а й способу життя взагалі.

Броннікова, С. Інтуїтивне харчування : як припинити непокоїтися щодо їжі та схуднути / С. Броннікова ; пер. Т. Клюкіна. – Київ : Book chef, 2020. – 416 с.

У книжці надаються практичні інструменти для подолання харчової залежності. Дозволити собі їсти все, що хочеться, навчитись дослухатись до сигналів голоду й насичення, при цьому худнути й не набирати більше маси – хіба не про це ми мріємо? Без жодних звернень до лікаря, просто крок за кроком виконуючи завдання експериментаріуму на сторінках книжки, ви зможете позбутися тягаря своєї маси та проблем.

Бєловєшкін А. Г. Що й коли їсти : як знайти золоту середину між голодом і переїданням / А. Г. Бєловєшкін ; пер. А. Долгая. – Київ : Book chef, 2020. – 256 с.

У книзі дослідник, спеціаліст у сфері здорового способу життя й культури здоров’я, ділиться знаннями та досвідом, котрі допоможуть читачам оздоровитися. Метод, пропонований автором простий – лише 12 правил режиму харчування і 12 правил вибору продуктів. Його головна мета – навчити слухати своє тіло, пізнати свої слабкі місця, приймати правильні харчові рішення й почати отримувати задоволення від їжі.

Скориставшись порадами та доступними методиками, кожен уже за кілька тижнів зможе відчути суттєве поліпшення якості життя.

Ці книги призначені для широкого кола читачів. Їх можна отримати у відділі абонемента.

С. Волошина



Коментарі (0)



усі новини та події »

Книги від Українського
інституту книги

Книги від Українського інституту книги

Електронні каталоги

Електронні каталоги

3D-тур бібліотекою

Подорож бібліотекою

Революція Гідності. Війна

Революція Гідності. Війна

Освітній навігатор

Освітній навігатор

Аудіобібліотека

Аудіобібліотека

Віртуальні виставки

Віртуальні виставки

Видання бібліотеки

Видання бібліотеки

Електронна доставка документів

Електронна доставка документів

Конкурс "Краща книга Рівненщини"

Конкурс "Краща книга Рівненщини"

Цифрові колекції

Цифрові колекції