Новини та події

Помічник кухаря
16.07 2019 | Нові надходження | Прочитано: 79


Кухар – головна фігура в кожному закладі готельно-ресторанного господарства. Від його кваліфікації, знань, умінь, ставлення до роботи залежить якість приготовленої кулінарної продукції, думка споживачів про роботу їдалень, кафе, ресторанів. Тому в сучасних умовах кухар повинен мати правильне уявлення про фізіологію харчування, суворо дотримуватися санітарних режимів оброблення сировини, приготування і відпускання їжі, товарознавчі характеристики продовольчих товарів, прекрасно володіти кулінарним мистецтвом, чітко знати організацію виробництва.

В навчальному посібнику Ростовський В. С. Помічник кухаря : навч. посіб. / В. С. Ростовський, Н. І. Красноход. – Київ. : Кондор-Видавництво, 2018. – 342 с. викладено основи санітарії та гігієни в ресторанному господарстві, а також основи товарознавчої характеристики продуктів, що використовуються на підприємствах ресторанного господарства, наведено вимоги до їхньої якості та зберігання. Велику увагу приділено технології приготування страв, а також технохімічному контролю на підприємствах ресторанного господарства. Детально описано правила експлуатації механічного, теплового і холодильного обладнання.

Зацікавить цей посібник практичних працівників ресторанного господарства, насамперед кухарів, а також може бути використаний учнями професійно-технічних училищ.

Наталія Литвиненко



Коментарі (0)



усі новини та події »

Електронні каталоги

Електронні каталоги

3D-тур бібліотекою

Подорож бібліотекою

Рівненщина туристична

Рівненщина туристична

Освітній навігатор

Освітній навігатор

Аудіоподкасти

Аудіоподкасти

Віртуальні виставки

Віртуальні виставки

Видання бібліотеки

Видання бібліотеки

Електронна доставка документів

Електронна доставка документів

Конкурс "Краща книга Рівненщини"

Конкурс "Краща книга Рівненщини"

Цифрові колекції

Цифрові колекції