Новини та події

За стійкою бару
20.09 2018 | Нові надходження | Прочитано: 744


За роки незалежності України відбулися значні зміни в усіх сферах життєдіяльності населення. Ці зміни суттєво відобразились також і на громадському харчуванні, як галузі народного господарства країни: змінилася структура підприємств, форма власності, джерела постачання та ін.

Фактично громадське харчування, як галузь народного господарства в Україні зникла та з’явився ресторанний бізнес у вигляді ресторанів, кафе, закусочних, барів та ін. Кількісно чисельність підприємств харчування в Україні різко виросла і в масовій кількості з’явилися ресторан-бари, кафе-бари, піцерії, шашличні та найбільшою популярністю користуються бари.

Метою посібника В. С. Ростовського «За стійкою бару» є надання допомоги щодо підготовки менеджерів у галузі барної діяльності, а також спеціалістів готельно-ресторанного бізнесу. Тут презентуються теми, пов’язані з торговельно-виробничою діяльністю барів: їх структура, асортимент продукції, яка випускається, організація робочого місця бармена, технологія приготування різних напоїв, форми обслуговування відвідувачів тощо.

Навчальний посібник стане у нагоді барменам та особам, які пов’язані з діяльністю барів. Запрошуємо у відділ інформації та документів виробничої тематики скористатись даним посібником.

Марія Новікова




усі новини та події »

Проєкт «#Марія90»

Проєкт «#Марія90»

Культурний фронт. Бібліотека

Культурний фронт.
Бібліотека

Історична Волинь

Історична Волинь

Електронні каталоги

Електронні каталоги

Рівне та рівняни у фотографіях

Рівне та рівняни у фотографіях

Революція Гідності. Війна

Революція Гідності. Війна

Аудіобібліотека

Аудіобібліотека

Віртуальні виставки

Віртуальні виставки

Видання бібліотеки

Видання бібліотеки

Електронна доставка документів

Електронна доставка документів

Конкурс "Краща книга Рівненщини"

Конкурс "Краща книга Рівненщини"

Цифрові колекції

Цифрові колекції