Новини та події

За стійкою бару
20.09 2018 | Нові надходження | Прочитано: 35


За роки незалежності України відбулися значні зміни в усіх сферах життєдіяльності населення. Ці зміни суттєво відобразились також і на громадському харчуванні, як галузі народного господарства країни: змінилася структура підприємств, форма власності, джерела постачання та ін.

Фактично громадське харчування, як галузь народного господарства в Україні зникла та з’явився ресторанний бізнес у вигляді ресторанів, кафе, закусочних, барів та ін. Кількісно чисельність підприємств харчування в Україні різко виросла і в масовій кількості з’явилися ресторан-бари, кафе-бари, піцерії, шашличні та найбільшою популярністю користуються бари.

Метою посібника В. С. Ростовського «За стійкою бару» є надання допомоги щодо підготовки менеджерів у галузі барної діяльності, а також спеціалістів готельно-ресторанного бізнесу. Тут презентуються теми, пов’язані з торговельно-виробничою діяльністю барів: їх структура, асортимент продукції, яка випускається, організація робочого місця бармена, технологія приготування різних напоїв, форми обслуговування відвідувачів тощо.

Навчальний посібник стане у нагоді барменам та особам, які пов’язані з діяльністю барів. Запрошуємо у відділ інформації та документів виробничої тематики скористатись даним посібником.

Марія Новікова



Коментарі (0)



усі новини та події »