Новини та події
Якість продукції має вирішальне значення на конкурентному ринку продовольчих товарів. На всіх стадіях виробництва, а також на всіх ланках просування продуктів тваринного походження до споживача, боротьба за якість є центральною проблемою і потребує старанного та надійного контролю.
Нові стандарти якості виробництва, зберігання та продажі таких товарів висвітлено у книзі:
Мардар М., Камінський А., Дубровін Ф. Товарознавство. Товари тваринного походження / М. Мардар , А. Камінський , Ф. Дубровін : Навч. посіб. – Львів: «Магнолія 2006», 2018. – 295 с.
Метою цього навчального посібника є надання фундаментальних знань, вмінь в галузі товарів тваринного походження, які необхідні майбутнім фахівцям для професійної діяльності у сфері сучасної промисловості, торгівлі та комерційної структури ринкової економіки. Авторами надана товарознавча класифікація та приведена характеристика основних груп товарів тваринного походження. Відмінною особливістю цієї роботи є приведена характеристика якості різних груп цих товарів відповідно до діючих в Україні нормативних документів.
Посібник буде корисним як студентам, так і підприємцям торгівельної галузі.
Раїса Гірак
усі новини та події »